به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه،حجت الاسلام والمسلمین کلباسی دبیرستاد هماهنگی دهه مهدویت صبح امروز (22خرداد)، در جمع اصحاب رسانه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، با اشاره به برنامه های دهه مهدویت اظهار داشت:جلو گیری از موازی کاری وهمچنین هم افزایی برنامه های مهدوی،ایجاد روحیه امیدآفرینی همراه شور نشاط در روز نیمه شعبان را می توان از مهمترین فلسفه تشکیل این ستاد نام برد.
حجت الاسلام والمسلمین کلباسی خاطرنشان کرد:دهه مهدویت از پنجم تا پانزدهم شعبان با هماهنگی همه مراکز مهدویت برگزارخواهدشد.
دبیرستادهماهنگی دهه مهدویت با اشاره به تصویب این دهه در شورای فرهنگ عمومی کشور یاد آور شد: با توجه به برگزاری دهه های مختلف در طول سال، دهه مهدویت در راستای امید آفرینی و ایجاد روحیه نشاط آفرین برای جوانان در شورای فرهنگ عمومی کشور تصویب و بزودی ابلاغ خواهد شد .
رئیس مرکز تخصصی مهدویت ادامه داد: توجه به مباحث مهدویت و آینده روحیه نشاط آوری را ایجاد می کند و پرداختن به مباحث مهدویت و گنجاندن دهه مهدویت در تقویم، یکی از ضروریات به شمار می رود .
حجت الاسلام والمسلمین کلباسی تصریح کرد: دهه مهدویت همزمان در سراسر کشور از روزجمعه پنجم شعبان شروع و تا پانزدهم شعبان با ده عنوان برگزار خواهد شد .
وی با اشاره به نام گذاری روزهای دهه مهدویت افزود: جمعه پنجم شعبان، «نیایش،مهدویت و حماسه سازی» شنبه: ششم شعبان؛«مهدویت و معرفت»یکشنبه هفتم شعبان«مهدویت و اطاعت» دوشنبه هشتم شعبان«مهدویت و فرهنگ جهادی» سه شنه نهم شعبان«مهدویت و خانواده» چهارشنبه دهم شعبان« مهدویت و بانوان منتظر» پنج شنبه یازدهم شعبان« مهدویت و جوان» جمعه دوازدهم شعبان«
مهدویت و انقلاب اسلامی» شنبه سیزدهم شعبان« مهدویت و رسانه» یکشنبه چهاردهم شعبان«منجی و وحدت و ایمان» دوشنبه پانزدهم شعبان « مهدویت و بیعت» نام گذاری شده است .
دبیرستاد هماهنگی دهه مهدویت در ادامه در پاسخ به سئوالی مبنی بر این که بودجه های اختصاصی دولت در مباحث مهدویت کجا مصرف می شوند اظهارداشت: ما از بودجه هایی که شما مطرح کردید بی اطلاع هستیم ، این مرکزوابسته به حوزه علمیه است؛مرکز تخصصی مهدویت با شیوه و سیاست های دولت در امر مهدویت هیچ گونه توافقی نداشته در برخی مواقع نیز بصورت جدی نگاه نقادانه داشته ایم .
حجت الاسلام والمسلمین کلباسی افزود: مرکز تخصصی مهدویت کاری به دولت ها و برنامه های دولت نداشته و ندارد ،قبل از اینکه دولت نهم و دهم روی کار بیاید این مرکز فعال بوده است وامیدوار هستیم اگر بودجه ای هم اختصاص داده شد برای کار های اساسی هزینه شود .
وی با بیان اینکه ستادهماهنگی مهدویت وظیفه مراقبت از مباحث مهدویت است گفت: مهمترین هدف این ستاد مراقبت از مهدویت و جلوگیری از آسیب ها مهدوی است و در صدد این است که مباحث مهدویت به شکل صحیح معرفی شود
دبیر ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی،رادیو معارف، مرکز تخصصی مهدویت، انجمن مهدویت حوزه علمیه قم،موسسه آینده روشن، موسسه آینده پژوهی دفتر تبلیغات اسلامی، مسجد مقدس جمکران و ستاد های برگزاری مراسم نیمه شعبان در تهران و اصفهان، مراکز همکار در ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی هستند.
.انتهای پیام / 313.16